portalfester.com

portalfester.com

23 Juliol 2024

<< NotÝcies

Hui es descobreix el Cartell de Festes

afoto novedad

Antonio José Miguel Piñero seran els principals protagonistes del 1 d’abril ja que cap a les 21 h. tindrà lloc l’acte de descobriment del Cartell de Festes de Moros i Cristians de 2016 en la façana de l’Ajuntament.

Abans a les 20’15 h. està prevista la presentació de la Revista de Festes en el Teatre Calderón, que aquest any ha sigut elaborada en la seua portada per la pintora Dori Cantó.

A l’acabar l’acte del descobriment, s’encendran les llums de l’Enramada i hi haurà un castell de focs artificials, a més de la interpretació de l’Himne de Festes i els aplaudiments d’aprovació, o no, per part del públic de l’obra descoberta. El Sant Jordiet 2016, Juan Anduix, serà qui estire de la corda i done a conèixer el cartell.

Els germans Piñero des de que van ser designats com autors han organitzat nombroses activitats prèvies a l’elaboració del cartell com un esmorzar amb anteriors autors del cartelli un altre esmorzar amb els càrrecs festers. També ells han sigut els organitzadors de la jornada ‘Sant Jordi, punt de trobada de cultures, llegendes i tradicions’.

 

Noticia extraida de Pàgina66