portalfester.com

portalfester.com

04 Desembre 2020
Guia del visitant > On dormir >

On dormir

Alcoi disposa dos hotels

L'hotel El Reconquista, que compta amb 70 habitacions amb bany complet, aire condicionat, TV amb comandament a distància, telèfon i calefacció central. Siutat a la zona Centre.

L'hotel AC Hotel Alcoi compta amb 84 habitacions completament equipades.

El Col·legi Major Ovidi Montllor, ofereix disponibilitat d'allotjamentdurant tot l'any, en habitacionsdobles o individuals. La reserva d'habitacions es pot fer cridant al telèfon del col·legi: 96 554 95 22. Les habitacions estan dotades de telèfon, calefacció i bany integrat en totes les habitacions.

A 5 minuts de la ciutat d'Alcoi, en la localitat de Cocentaina, es troba l'Hotel Odón, habitacions amb cambra de bany completa, telèfon directe a l'exterior, calefacció, aire condicionat i televisió amb comandament a distància i antena parabòlica. En la mateixa població es troba el Nou Hostalet.

L'hotel-Casa Rural Mas de Pau, en el terme municipal de Penàguila, a 20 minuts d'Alcoi. Hotel amb encant, compta amb habitacions amb cambra de bany o dutxa, saló amb xemeneia de llenya, saló amb televisió i calefacció central. El seu restaurant, rústic, ofereix excel·lents menjars casolans. Disposa de piscina coberta.

Si prefereix allotjar-se en un ambient rural, i a pocs minuts d'Alcoi, els pobles de les nostres comarques disposen d'una gran varietat de cases rurals i albergs, com Cases Noves, un hotel rural en Alicante situat en el Castell de Guadalest.