portalfester.com

portalfester.com

17 Gener 2021

Avs Legal

El titular dels drets de propietat intellectual i propietat industrial i el responsable del fitxer de dades i del seu tractament arreplegats a travs d'aquest lloc web s: portalfester.com, amb adrea en Vistabella 22, 3802 Alcoy (ALICANTE).

http://www.portalfester.com/ s el lloc web de portalfester.com mitjanant el qual ofereix als usuaris d'internet informaci sobre la ciutat, la societat i els productes que fabrica i comercialitza.

portalfester.com no es responsabilitza de l's incorrecte per part dels usuaris del contingut d'aquest lloc web, al mateix temps, es reserva les accions legals oportunes per a rescabalar-se dels danys o perjudicis causats com a conseqncia de l's inadequat o illegal del mateix. portalfester.com es reserva el dret a denegar l'accs discrecionalment i en qualsevol moment a qualsevol usuari a aquest lloc.

Propietat intellectual i propietat industrial

Els drets de propietat intellectual i propietat industrial sobretot el contingut d'aquest lloc web, incloent marques i signes distintius, sn de titularitat exclusiva de portalfester.com excepte en el cas que s'indique expressament un altre titular. Es prohibeix expressament la reproducci total o parcial, per qualsevol mitj, del contingut d'aquesta web sense autoritzaci expressa i per escrit.

Continguts

La funci dels enllaos d'aquest lloc s exclusivament la d'informar a l'usuari per a completar el contingut del mateix, per la qual cosa portalfester.com no es fa responsable de les fallades en els enllaos o del contingut dels altres llocs web als quals es pot enllaar.

Responsabilitat

L'usuari ser l'nic responsable de les infraccions en qu puga incrrer o dels perjudicis que puga causar per la utilitzaci del lloc web.

Tractament de dades personals

Segons estableix la Llei Orgnica 15/1999 s'informa a l'usuari de que les seues dades seran incorporades a un fitxer de dades de portalfester.com amb la finalitat de complir amb els seu objecte social. L'usuari autoritza a portalfester.com a utilitzar les seues dades personals amb funcions comercials, podent enviar informacions publicitries relacionades amb els seus productes i serveis. Les dades arreplegades mitjanant formularis, correus electrnics o altres vies seran destinades, nica i exclusivament, a les finalitats indicades en el formulari que l'usuari emplene.

En tot cas l'usuari t dret a accedir, rectificar i/o cancellar les seues dades dirigint-se per escrit a: portalfester.com, Vistabella 22, 3802 Alcoy (ALICANTE), amb adrea en portalfester.com

Realitzaci

El disseny i la programaci estan realitzats per Sollutia S.L.