portalfester.com

portalfester.com

17 Gener 2021

<< NotÝcies

El videojoc de Moros i Cristians al Gamelab de Barcelona

afoto novedad

Cada any Gamelab Barcelona, un dels principals events en l’àmbit de la formació, difusió i el negoci dels videojocs i l’oci digital interactiu, concedix l’oportunitat al públic de triar el millor videojoc de l’any que rebrà el Premi Especial del Públic.

Este any, ens hem endut una sorpresa al descobrir entre els candidats a este premi a Moros i Cristians: El Joc, un videojoc per a Android e iOS creat per l’alcoiana Verónica Valls que ha volgut dur la nostra festa a tots els racons gràcies a esta iniciativa.

Este joc forma part del projecte “festes tradicionals fetes videojoc” que Verónica va iniciar fa un any aproximàdament i amb el que pretén crear jocs per a dispositius mòvils ambientats en les distintes festes populars del nostre país. Ja conta amb el títol Falles: El Joc, que també és candidat als premis, ambientat en la festa valenciana.

Amb Moros i Cristians: El Joc podràs participar en l’entrada mora guiant al Capità, participar en el dia dels trons, servir plisplays en el bar o protegir el castell de la invasió, res que no hages fet abans però d’una forma totalment nova.

Ara està en les nostres mans que un joc tan nostre com Moros i Cristians: El Joc s’alçe amb el premi i aconseguisca el reconeixement de Gamelab Barcelona, per a votar-los només tens que entrar en la pàgina de Facebook de Gamelab Barcelona i participar en la votació popular:

Vota al facebook!