portalfester.com

portalfester.com

17 Gener 2021

<< NotÝcies

Una alcoiana crea un videojoc de Moros i Cristians

afoto novedad

Les festes sempre donen molt que parlar i conforme s'acosten les vivim en tots els àmbits del dia a dia. Ara també les podem tindre als nostres telèfons mòbils de forma gratuïta amb un curiós i divertit joc desenvolupat per una alcoiana.

"Moros y Cristianos: El Juego" t'ensenyarà les tradicions de les Festes de Moros i Cristians. A través de 4 minijocs podràs conèixer els divertits personatges que t'acompanyaran a tots els actes de la festa: L'entrada mora amb tot el públic esperant l'arribada del capità amb la seua filà al qual has d'ajudar a donar un gran espectacle, serveix PlisPlays amb el cambrer fins que els clients queden satisfets que ,igual que en la realitat, no és cosa fàcil! Protegeix el castell de la invasió i elimina els teus enemics i per últim recull les fletxes de Sant Jordi per a preparar-te per a la batalla.

"Moros y Cristianos: El Juego" està disponible per a dispositius Android i iOS de forma gratuïta. Ha estat desenvolupat íntegrament per l'alcoiana Verónica Valls, Inteniera Tècnica en Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de Valencia en el campus d'Alcoi. També ha desenvolupat de forma independent, "Fallas: El Juego", disponibles per a Andoid i iOs.