portalfester.com

portalfester.com

17 Gener 2021

<< NotÝcies

Avui dimecres entra en funcionament el nou portal portalfester.com

afoto novedad

L'empresa alcoiana Sollutia ha presentat aquest matí el nou portalfester.com

A través d'aquest portal, Sollutia posa a l'abast dels ciutadans i ciutadanes múltiples serveis relacionats amb la ciutat d'Alcoi.

Un portal d'Internet, segons la Wiquipèdia, és un lloc web que ofereix a l'usuari, de forma fàcil i integrada, l'accés a una sèrie de recursos i de serveis relacionats a un mateix tema, en aquest cas la informació de caracter festiu d'Alcoi i comarca. Principalment portalfer.com està dirigit a resoldre les necessitats d'informació específica sobre la festa en Alcoi i comarca i posar a l'abast dels ciutadans un canal de comunicació i una comunitat d'usuaris, perquè puguen ser partícips i formar part de l'actualitat.

portalfester.com ofereix, entre uns altres, els següents serveis:

  •     Notícies i actualitat, recopilant la informació dels mitjans d'informació més rellevants en la comarca.
  •     Guia de la ciutat, amb informació turística i dades d'interès.
  •     Fòrum d'opinió, a través del com els usuaris poden expressar les seues opinions i mantenir converses sobre temes d'actualitat.
  •     Secció d'anuncis classificats.
  •     Directori de pàgines web d'Alcoi i comarca.


portalfester.com va nàixer en 1999 i ha estat un referent en internet en la nostra ciutat des del seu naixement. A través d'aquest portal s'han retransmés esdeveniments en directe a nivell internacional, com les Entrades de Moros i Cristians i la Cavalcada dels Reis Mags.

Amb aquest redisseny i actualització, Sollutia pretén millorar els serveis que portalfester.com ha oferit sempre de forma gratuïta a tots els usuaris d'internet.

L'empresa desenvolupadora d’portalfester.com és Sollutia S.L., empresa alcoiana pionera a oferir solucions d'internet; des de 1999 dedicada al desenvolupament de solucions integrals d'internet per a empreses, PIMES, particulars i institucions, responsabilitzant-se de cada projecte des de la fase de disseny fins a la seua completa realització i posada en marxa, realitzant projectes d'alta qualitat en disseny web, continguts, integració de sistemes, aplicacions de comerç electrònic, multimèdia, allotjament web (hosting), gestió de dominis, alta en cercadors, campanyes de comunicació en internet i posicionament en cercadors.